Burić: “Igramo zanimljiv i dopadljiv nogomet”

Burić: “Igramo zanimljiv i dopadljiv nogomet”

Damir Burić uoči prvenstvenog ogleda sa Zagrebom...

Momčad Hajduka ovoga će vikenda u sklopu 18. kola HNL-a zaigrati protiv Zagreba, a na konferenciji za medije ogled je najavio strateg majstora s mora Damir Burić.

Osvrnuo se prvo na izostanke: ”Neće biti Nižića i Pejića. Također, ne želimo ni riskirati s Velaszquezom, a Ohandza je i dalje ozlijeđen. Ipak, radili smo na onim stvarima koje nas čekaju u Zagrebu, u momčadi vlada super atmosfera. Nadam se da će i neki od ozlijeđenih biti spremni. Imamo fantastičan tim ljudi koji s njima radi na pravi način. Moramo znati da je  najzanimljivijih igrača u HNL-u Zagrebov je napadač Gabrijel Boban, koji će sigurno biti najveća prijetnja nam sutra  na terenu.”

Unatoč slabijim prezentacijama u posljednje vrijeme, predaja ne dolazi u obzir. Burić je uvjeren kako njegovi mladci mogu biti samo bolji. “Vidio sam dosta dobrih stvari u našoj igri. Igramo nogomet koji je interesantan i dopadljiv nogomet, tako barem struka kaže. Ponosan sam na moju momčad, na pravom sam putu i to ćemo pokazivati. Pogledajte gdje je momčad bila i gdje je sada. Moram biti zadovoljan s njima. Što se tiče Vlašićeve igre, mi kao momčad izbacujemo pojedince”, kazao je.

”Kod nas  prije svega funkcioniraju kretnje i sistem igre, neke stvari gledamo kroz prizmu igre, ali  ona je jako dobra. Imamo prilike za gol, posjed, dominaciju, kod nas sve to štima”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.