Burić: “Svi živimo za Jadranski derbi”

Burić: “Svi živimo za Jadranski derbi”

Hajduk i Rijeka u nedjelju na Poljudu igraju Jadranski derbi...

Hajduk će 1. studenog od 17 sati protiv Rijeke zaigrati protiv Rijeke zaigrati susret 15. kola Prve HNL na Poljudu.

Tom je prigodom trener Damir Burić kazao: “Vjerujem da će utakmica biti dobra i zanimljiva, a siguran sam i da će na tribinama biti dosta gledatelja, što me veseli. Ovakve se utakmice igraju zbog navijača i moramo ih nagraditi za podršku koju nam pružaju.”

“Prije same utakmice čekaju nas još dva treninga. Motiva nam ne fali, a nadam se da će nam se vratiti i Vlašić, Balić i Velasquez. Posljednjih su dana radili odvojeno od ostatka momčadi i vjerujem da su sad spremni te će konkurirati za sastav. Balić i Vlašić su zadobili neugodne udarce, ali i u Lekeniku je bilo dosa udaraca. Nadam se, međutim, kako će ti igrači punom parom trenirati ova dva dana. U ovom nas je trenutku mali, ali smo pravi”, dodao je.

Splićani Jadranski derbi dočekuju na prvom mjestu prvenstvene ljestvice, bit će to, dakle, dvoboj ‘prvoplasiranih’. “Nema sumnje kako nas očekuje pravi Jadranski derbi. Svi živimo za ove utakmice, a uz to igraju prvi protiv drugog. Što se mene tiče, najviše bih volio da je utakmica sutra jer svi skupa jedva čekamo da krene. Momci su maksimalno motivirani, puni samopouzdanja i volje. Što se tiče tog niza, ja mogu komentirati samo od onda otkada sam u klubu. Igrali smo jednu utakmicu neriješeno,a u budućnosti ćemo imati dovoljno utakmica da vidimo tko je bolji. Moramo ući s puno naboja i želje za pobjedom u nedjeljni dvoboj, pa onda ne bi trebalo biti problema”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.