Čačić: “Nitko me nije zvao”

Čačić: “Nitko me nije zvao”

Ante Čačić spominje se kao najveći favorit za izborničku funkciju...

Hrvatska nogometna javnost sa velikim zanimanjem očekuje sutrašnju sjednicu Izvršnog odbora HNS-a na kojoj će se raspravljati o sudbini Nike Kovača. Sve su glasnije tvrdnje o tome da će Davor Šuker i suradnici aktualnom izborniku okrenuti palac dolje, a kao najveći favorit potpuno neočekivano spominje se trener Lokomotive Ante Čačić.

U izjavi za Goal.com Čačić je rekao: “Mene još nisu zvali iz Hrvatskog nogometnog saveza. No, jasno je da mi je samo spominjanje izuzetna čast. Vidio sam da me mnogo medija spominje. Sad je teško nešto govoriti jer Hrvatska ima izbornika. Niko Kovač je i dalje na klupi. Moja namjera nije guranje preko medija i ne želim biti taj koji će srušiti izbornika.”

Nastavio je: “Nisam iznenađen jer me se spominje. Dugo gradim trenersku karijeru. U Dinamu sam izborio Ligu prvaka, a imao sam uspjeha i u Mariboru. Iskusan sam i reprezentacija bi mi bila kruna karijere. Ali ponavljam, nisam imao nikakvih kontakata sa HNS-om. Sve što znam pročitao sam u medijima. Čast mi je što sam dio priče, no ne znam što će biti.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.