Čačić sa Lovrenom: “Iskreno, spontano i otvoreno”

Čačić sa Lovrenom: “Iskreno, spontano i otvoreno”

Ako je Lovren dobio prigodu za ispriku, nek' je iskoristi - javno

Ante Čačić skočio je do Engleske. Vikend, malo u Londonu, malo u Liverpoolu.

Izbornik je razgovarao s bivšim izbornikom Slavenom Bilićem čiji West Ham igra i dobar i uspješan nogomet (još da su suci malo ‘boljeg vida’…), a razgovarao je, veli, i sa Dejanom Lovrenom.

Na posljednjoj pripremnoj utakmici s Mađarskom Čačić je u Budimpeštu vodio vratare plus trinaest (?) igrača. Neki su, kao ne više najmlađi kapetan Darijo Srna, bili i lagano ozlijeđeni. Lovren sjajno igra i za Liverpool i Lovren je bio i jest zdrav. Izbornik ga je poslao na zagrijavanje, Lovren se zagrijao pa se vratio na klupu jer mu je rečeno “da se zagrije 10-15 minuta” što je i učinio. Čačić je trebao postupiti pametnije, ali pravu “nepametnu” priču za vikend je složio Lovren:

Ili ću igrati, ili ne idem na Euro – govorio je Liverpoolov stoper.

Mi u Liverpoolu kad se zagrijavamo, uđemo u igru ili se nakon 15-ak minuta vratimo na klupu. A i meni je rečeno da ću protiv Mađara igrati drugo poluvrijeme.

Poslije ovakvih javnih istupa javnost je gotovo 100% suglasna u tome da, koliko god tanki stoperima bili, izbornik Lovrena ne treba voditi u Francusku.

A Čačić… Što on kaže nakon vikenda na Otoku?

Bilo je vrlo lijepo u Londonu popričati s našim ljudima iz West Hama koji predvođeni Slavenom rade fantastičan posao na čemu im čestitam. Vidjeli smo sjajnu utakmicu s Arsenalom te smo potvrdili raniji dogovor da se Miljenko Rak priključi stručnom stožeru reprezentacije prije Eura 2016.

Lovren?

Razgovarali smo dosta dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju.

Iskreno, spontano i otvoreno. To je sve dobro. Dok se opet ne oglasi Lovren? Ako je dobio prigodu za ispriku, nek’ je iskoristi. Onako kao prošli put. Javno.

Jer najvažnija je – hrvatska reprezentacija!

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.