Humanitarni turnir 8 kafića

Caffeteria Svačić osvojila naslov

Caffeteria Svačić osvojila naslov

U proteklih sedam godina skupljeno je preko 1,7 milijuna kuna

Humanitarna udruga Od mene za tebe u nedjelju je u osječkoj dvorani Zrinjevac organizirala osmi po redu humanitarni turnir 8 kafića, a sav prihod namjenjen je dovršetku RES parka u Antunovcu i udruzi Ne-ovisnost koja pomaže u izgradnji parka.

Turnir je osvojila ekipa Caffeteria Svačić kojoj je ovo prvi naslov, a najlakši posao imali su u finalu u kojem su pobjedili sa visokih 7:3 Caffeteriju Novi grad. Turniru su se odazvala sva poznata imena malog i velikog nogometa koji su najavili dolazak osim bivšeg hrvatskog reprezentativca Eduarda koji je u zadnji trenutak morao otkazati. Tako smo na parketu mogli vidjeti Ognjena Vukojevića, Antu Rukavinu, Almira Turkovića, Zorana Zekića, Ivu Smoju i brojne druge.

Najveći poraz turnira je što je odaziv publike bio ispod očekivanog, ovakvi događaji bi trebali napuniti i veće dvorane nego što je Zrinjevac. Osim nogometa publika je mogla vidjeti i kratki glazbeni nastup COO Ivan Štark.

Najboljim igračem koji je ujedno i najbolji strijelac proglašen je Kristijan Krajček, nogometaš NK Marsonije, a najbolji vratar bivši nogometaš NK Osijeka, sadašnji trener vratara Domagoj Malovan. Obojica su nastupali za pobjedničku ekipu.

Rezultati:

ČETVRTFINALE:

Caffeteria Novi grad – CB Porto 4:2

CB Fun – CB 5 gravia 3:6

Caffeteria Svačić – CB Loco 4:2

NB Patika – Caffeteria Time 4:2

POLUFINALE:

Caffeteria Novi grad – CB 5 Gravia 6:6 (3:2)

Caffeteria Svačić – NB Patika 7:7 (2:0)

FINALE:

Caffeteria Novi grad – Caffeteria Svačić 3:7

REVIJALNA UTAKMICA:

NK Osijek – Kohorta 4:5

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.