Caktaš: “Kad nema rezultata ni atmosfera nije dobra, no nadam se da je došlo vrijeme za pobjede“!

Caktaš: “Kad nema rezultata ni atmosfera nije dobra, no nadam se da je došlo vrijeme za pobjede“!

Mijo je dao intervju.

Kapetan splitskog Hajduka Mijo Caktaš osvrnuo se na loš početak sezone Bilih, koji su nakon sedam kola upisali tek jednu pobjedu.

“Nakon nevjerojatnog spleta nesretnih okolnosti ispali smo iz Europe od Steaue i tada kao da je sve krenulo nizbrdo. To je sigurno utjecalo i na navijače, ali i na ukupno lošije igre i rezultate. Unijelo je nesigurnost u momčad i nepovjerenje među navijače i nadam se da će se to dolaskom novog trenera promijeniti“, započeo je.

“Kada te ne ide rezultat, onda i sve ostalo ne valja, ni atmosfera, ni stanje u klubu, ništa. Ja sam osobno operirao koljeno dva puta, no to nikako ne bi trebala biti izlika. No ne smije se zaboraviti da smo često bili prisiljeni mijenjati podlogu, trenirali smo malo na umjetnoj travi pa malo na pravom terenu, a onda na blatu. I to sve također utječe na rezultate“, nastavio je.

Dolaskom novog trenera Juranović više nije ostao trener i vratio je kapetansku traku Miji:

Zoran Vulić voli pričati s igračima i dao mi je naznake da će se to dogoditi. Prije utakmice za vikend samo mi je rekao da sam ja kapetan i to je to. Rekao je što želi od kapetana, da to bude domaći i stariji igrač, a ja sam jedini prošao juniore kluba“, pojasnio je.

Za kraj se osvrnuo i na nastavak sezone:

“Naravno da mi je drago da smo napokon pobijedili, no i u toj pobjedi bili su nedostatci. Ne smijemo dopustiti da nam momčadi poput Rudeša preuzimaju kontrolu na Poljudu pa makar bila riječ o posljednjih 10 minuta. Ipak, najvažnije je pobijediti i nadam se da ćemo to nastaviti raditi“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.