Caktaš: “Nisam došao u Hajduk na jednu sezonu, već osvajati trofeje“

Caktaš: “Nisam došao u Hajduk na jednu sezonu, već osvajati trofeje“

Mijo se osvrnuo na očekivanja u dresu splitskog kluba.

“Nisam došao u Hajduk odigrati jednu sezonu i pobjeći iz kluba čim dođe prva ponuda. Hajduk je moj klub i volio bih nastaviti tamo gdje sam stao kad sam odlazio u inozemstvo, dakle, osvojiti trofej i prvu priliku imat ću u Kupu“, započeo je Mijo Caktaš svoj intervju.

U splitsku momčad su se vratili Radošević, Tičinović i Caktaš i to zasigurno u svojim najboljim godinama, što znači da nisu na Poljud došli spasiti karijeru.

“Ne mogu govoriti u ime ostalih igrača, no ja sigurno nisam došao ovdje spasiti karijeru. Imao sam nekoliko ponuda, financijski boljih od Hajdukove, no odlučio sam se vratiti jer je to za obitelj i mene bila najbolja opcija. Porazgovarao sam s obitelji i kćerkicama i draže nam je da one odrastaju kući nego u inozemstvu“, nastavio je Mijo.

Iako nije prošlo jako puno vremena od njegovog odlaska iz kluba, na povratku je zatekao, kako kaže, potpuno drugi klub:

“Hajduk je uvijek bio veliko ime u Europi i lijepo je kad te vani poštuju jer si došao iz tako velikog kluba. Istina, zadnjih desetak godina bilo je dosta problema, no ugodno sam se iznenadio po povratku. Sada je to nešto posve drugo i klub je puno organiziraniji. Iznenadio sam se i kad sam ušao u svlačionicu, jedna je od najljepših u kojima sam ikad bio“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.