Ćaleta-Car: “Raketa me nagovarao da idem u Sevillu, mama je zaplakala…”

Ćaleta-Car: “Raketa me nagovarao da idem u Sevillu, mama je zaplakala…”

Malo su se slegli dojmovi, postajemo svjesni što smo napravili. Nismo toga bili svjesni u Zagrebu, ali sad već jesmo. Sada je red da i ja proslavim u svojim Bilicama, rekao je novopečeni igrač Marseillea.

Duje Ćaleta-Car potpisao je ugovor s velikim Marseilleom i tako postao treći Hrvat u dresu francuskog diva nakon Alena Bokšića i Vedrana Runje. Njegov transfer iznosio je 20 milijuna eura, čime je postao drugi najskuplji hrvatski stoper ikada.

“Iznimna mi je čast da sam drugi najskuplji stoper iza Dejana Lovrena.” rekao je u razgovoru za RTL Ćaleta-Car pa otkrio kako je njegova obitelj reagirala na transfer:

“Mama i sestra su zaplakale, nismo se vidjeli mjesec dana, otkad sam otišao u Rusiju na prvenstvo. I za njih je ovo velika stvar.”

Nakon svih mogućih dočeka red je da bude fešta i u njegovim Bilicama.

“Malo su se slegli dojmovi, postajemo svjesni što smo napravili. Nismo toga bili svjesni u Zagrebu, ali sad već jesmo. Sada je red da i ja proslavim u svojim Bilicama. Pozivam sve da dođu i nek feštamo dugo u noć.”

Ivan Rakitić nagovarao ga je da prijeđe u Sevillu. No, on se odlučio za Marseille.

“Bilo je da me Sevilla hoće. Odlučio sam se za Marseille i neke druge stvari su odlučivale o transferu. Mislim da sam napravio dobar korak, vidjet ćemo do kuda ću doći.”

U Rusiji naši Vatreni nisu bili svjesni atmosfere u Hrvatskoj.

“Čovjek postane svjestan tek kad dođe ovdje, gledali smo mi i pratili preko mobitela, ali tek kad dođeš osjetiš ljubav i ponos. Drago mi je zbog naše Hrvatske.”

Zlatko Dalić trebao bi ostati izbornik po njegovu mišljenju.

“Ja mislim da je napravio veličanstveni rezultat. Imamo veliko zajedništvo. Mislim da će sve biti okej i da će ostati izbornik.” rekao je Ćaleta-Car pa zaključio:

“Još je danas slavlje, u nedjelju ću se izgubiti malo na odmor tjedan dana, a onda u ponedjeljak na pripreme s Marseilleom.”

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.