Cedevita protiv Limogesa traži pobjedu vrijednu prolaza

Cedevita protiv Limogesa traži pobjedu vrijednu prolaza

Cedevita je u prvoj utakmici sa Limogesom upisala poraz 82:68.

Cedevita će večeras u 19:30 sati u Domu sportova u sklopu šestog kola 7Days Eurocupa dočekati francuski Limoges. Za vitaminčiće je ovo iznimno važna utakmica kako bi si povećali šanse za prolaz s obzirom da imaju isti skor (2-3) kao večerašnji suparnik.

Limoges dolazi s prednosti s obzirom da su u Francuskoj slavili sa 82:68, pa će Cedevita osim pobjede pokušati nadoknaditi 14 koševa zaostatka jer bi u slučaju jednakog broja bodova odlučivao bolji međusobni dvoboj.

“Definitivno bi bilo poželjno dobiti. Oni isto igraju dosta promjenjivo, slično kao i mi. To su neke od utakmica koje, ako hoćeš ići u sljedeću fazu natjecanja, doma moraš pobijediti. Neće biti lagano. Ni mi nismo najbolji i vidjelo se to u zadnje dvije utakmice. Pokušavamo podići momčad i motivirati igrače. Mislim da će presuditi utakmicu to koja će momčad kvalitetnije odigrati obranu. Napadački potencijal imamo i mi i oni, ali obrambeno obje momčadi dosta kašljucaju. Momčad koje će moći igrati kvalitetnu obranu u kontinuitetu bit će u puno većoj prednosti za pobijediti utakmicu”, izjavio je trener Cedevite Slaven Rimac.

Dobra je vijest za trenera Rimca da će za utakmicu biti spreman Vitor Benite, koji nije mogao igrati u Beogradu. Pablo Aguilar trenira, ali je i dalje upitan. Neće biti ozlijeđenog Filipa Krušlina, a u sastavu neće biti ni Josh Magette i Augusto Lima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.