Cedevita u Francuskoj traži nastavak Eurolige

Cedevita u Francuskoj traži nastavak Eurolige

Cedevita gostuje kod Limogesa...

Momčad Cedevite večeras će u 20.30 sati u sklopu sedmoga kola skupine B košarkaške Eurolige gostovati kod Limogesa, a pobjedom bi osigurali prolaz u Top 16.

“Utakmica je nama iznimno bitna, a njima krucijalna, praktički zadnja šansa. U slučaju poraza nemaju više nikave šanse, stoga smo svjesni kako će biti izuzetno agresivni na terenu koji i tako slovi kao jedan od najvrućih u Europi”, kaže strateg hrvatskog prvaka Veljko Mršić.

“Tko je ikad igrao u Limogesu, zna kakva je tamo atmosfera. Radi se o pravoj košarkaškoj sredini, s fanatičnim navijačima i zaista je gušt tamo igrati. No, istovremeno je i velik pritisak. Moramo pametno odgovoriti na atmosferu, biti ekipa i na terenu i na klupi te dati maksimum ako želimo dobiti utakmicu”, zaključio je.

Novinarima se obratio i Fran Pilepić. “Izvukli smo dosta pouka iz prve utakmice, gdje smo bili poprilično blijedi. Dopustili smo Francuzima da preuzmu primat u čvrstini i dopuštali previše otvorenih šuteva. Moramo na to pripaziti, jer nam se slično događalo i u Valjevu. Definitivno moramo pokriti njihov napadački skok, s kojim smo dosad u sezoni imali puno problema”, kaže 26-godišnji Riječanin.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.