Červar suzio popis na 22 imena: “Jedva čekamo doći u Split”

Červar suzio popis na 22 imena: “Jedva čekamo doći u Split”

Hrvatski izbornik naknadno će priključiti Denisa Buntića, a pripreme neće nastaviti Vuglač i Bećiri.

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar se nakon završetka priprema u Ivanić-Gradu zahvalio dvojici igrača, Mariju Vuglaču i Kristianu Bećiriju, pa će se na okupljanju reprezentacije prvog dana 2018. godine uoči treće faze priprema za Europsko prvenstvo kojemu će Hrvatska biti domaćin (12-28. siječnja) naći 22 igrača, među kojima i naknadno pozvani Denis Buntić.

“Već prije je zbog ozljede otpao Mario Vuglač, a u nastavku priprema neće biti ni Kristiana Bećirija. U Split na završne pripreme ide 22 igrača, a tada će nam se priključiti i Denis Buntić. Kompletni ćemo nastaviti s dobrim radom, ali u nešto drugačijem obliku. Čekamo pripremnu utakmicu protiv Crne Gore, a kroz sve dane ćemo se pripremati za prvi susret na Europskom prvenstvu protiv Srbije te za ostale protivnike u skupini”, izjavio je izbornik Červar.

Posljednju fazu priprema Hrvatska će odraditi u Splitu.

“Na kraju drugog dijela priprema mogu reći da sam zadovoljan sa svime. Momci su s puno posvećenosti i strasti odrađivali treninge, a i napokon su nam se priključili i ‘Nijemci’. Tako trebamo nastaviti i u posljednjem ciklusu priprema. Jedva čekamo doći u Split”, dodao je Červar.

Tijekom posljednje faze priprema reprezentativce očekuje borba za 16 mjesta koja vode na EP, a izborniku Červaru će u odlučivanju pomoći i pripremna utakmica protiv Crne Gore 5. siječnja u Spaladium Areni (20.30 sati). Sredstva prikupljena od ulaznica za tu utakmicu bit će donirana Klinici dječje kirurgije KBC-a Split.

Popis reprezentativaca za posljednju fazu priprema:
Ivan Stevanović (Kadetten Schaffhausen), Ivan Pešić (Meškov Brest), Mirko Alilović (Veszprem), Zlatko Horvat (PPD Zagreb), Ivan Čupić (Vardar), Manuel Štrlek (Kielce), Lovro Mihić (Wisla Plock), Marino Marić (Melsungen), Željko Musa (Magdeburg), Tin Kontrec (PPD Zagreb), Igor Vori (PPD Zagreb), Jakov Gojun (Fuchse Berlin), Halil Jaganjac (Metalurg), Marko Mamić (Kielce), Stipe Mandalinić (Fuchse Berlin), Domagoj Duvnjak (Kiel), Igor Karačić (Vardar), Luka Cindrić (Vardar), Marko Kopljar (Fuchse Berlin), Luka Stepančić (Paris Saint-Germain), Šime Ivić (Wisla Plock), Denis Buntić (Pick Szeged)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.