Četiri pobjede hrvatskih boksača

Četiri pobjede hrvatskih boksača

100% učinak imaju naši predstavnici prvog dana.

Hrvatska seniorska boksačka reprezentacija je stigla na memorial Istvan Bocskai, koji se održava tradicionalno u susjednoj Mađarskoj. Ovo je za mušku reprezentaciju prvi turnir u 2019. godini.

Hrvatsku u Debrecenu predstavljaju boksači Erik Pijetraj, Petar Cetinić, Josip Gečević, Matej Uremović, Toni Filipi i Marko Milun i jedina boksačica Sara Beram.

Prvog dana natjecanja, svoje mečeve prvog kola su već uspješno odradili Toni Filipi, Marko Milun, Petar Cetinić i Sara Beram.

Milun je na početku turnira u superteškoj kategoriji podijeljenom odlukom sudaca svladao Kazahstanca Saparbayana Nurlana. U nastavku četvrtfinalu ga čeka Iranac Iman Ramezanpourdelavar.

Dalje je prošao i naš prvak u teškoj kategoriji Toni Filipi. On je 2017. godine osvojio ovaj turnir, a na startu ovogodišnjeg izdanja je bio vlo uvjerljiv. Jednoglasnom odlukom sudaca je pobijedio domaćeg boksača Mihalya Tarnocaija. Sada ga u nastavku natjecanja čeka Ukrajianac Sergiy Horskov.

Petar Cetinić je bio bolji podijeljenom odlukom sudaca od Armenca Vladimira Markaryana.

Naša jedina predstavnica Sara Beram nastupa u lakoj kategoriji. Ona je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Španjolku Melisse Noemi, a u sljedećem meču boksati će sa Ruskinjom Anastasijom Beliakovom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.