Četvrto izdanje biciklijade Bakar Bike kreće – prijave u tijeku

Četvrto izdanje biciklijade Bakar Bike kreće – prijave u tijeku

Na blagdan Tijelova, u četvrtak, 26. svibnja 2016. održat će se četvrto izdanje biciklijade Bakar Bike koja će ove godine proći i kostrenskim biciklističkim stazama. Prijave i okupljanje sudionika počinje u 9:00 sati u centru Kukuljanova (Dom kulture), a druženje bakarskim i kostrenskim biciklističkim stazama kreće u 10:00 sati. Kotizacija koja uključuje ručak, okrjepe i poneko iznenađenje iznosi 30 kuna.
I ove godine organizatori su za one natjecateljskog duha pripremili dionicu na kojoj će se mjeriti vrijeme te će se oni najbrži okruniti Kraljicom i Kraljem brda.

Predprijave se vrše do utorka, 24. svibnja putem online obrasca https://goo.gl/jG6sFv ili putem maila na info@tz-bakar.hr.

Sudionike očekuju dvije trase KRAĆA (18 km)  i DUŽA (28 km), a mogu se pogledati na sljedećim linkovima: http://goo.gl/yQG8ri i http://goo.gl/Y23KCK

Ovogodišnji Bakar Bike zajednički organiziraju Turistička zajednica Grada Bakra, Promotiv Travel Outdoor i BBK Team Rodeo.

I za kraj jedna napomena organizatora: Svi sudionici Bakar Bike 2016. voze na vlastitu odgovornost. Obavezna je kaciga i rezervna zračnica. Organizator zadržava pravo promjene trasa, iz razloga da promjene osiguraju sigurnost sudionika.

biciklizam tura bakar_n

Foto: Trasa vožnje /Turistička zajednica Općine Kostrena – TZO Kostrena Facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.