Cico Kranjčar: ”Čini mi se da je došao kraj Nikine karijere”

Cico Kranjčar: ”Čini mi se da je došao kraj Nikine karijere”

Cico Kranjčar je za 24sata progovorio o vjerojatnom kraju karijere bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Kraj karijere Nike Kranjčara, odnosno KRAJnčara, sve je bliže. Otac hrvatskog nogometaša, Cico Kranjčar, je za 24sata kratko objasnio kako je prezime „Kranjčar“ zapravo nastalo zbog pogreške prilikom upisivanja u knjige, dok je originalno obiteljsko prezime  Krajnčar.

„Nije mi još to decidirano rekao, vjerujem da ni on nije baš 100 posto siguran, ali čini mi se da je vrlo blizu odluke da završi igračku karijeru. Kažem, nije to još izgovorio, ali mislim da više neće igrati.“ rekao je Cico.

Glavni problem nisu godine, kao što bi mnogi odmah pomislili, već ozljeda koljena. Niko je operaciju koljena obavio još krajem 2016. godine, no ono još uvijek nije potpuno spremno za vrhunski nogomet.

„Istina je da nije više ni mlad, ima 33 godine, ali to koljeno je puno veći problem. U totalnom je kaosu. Kad odigra jednu utakmicu, mora sljedeće dvije propustiti da bi se oporavio. Zato i kažem da mi se čini da je došao kraj.“ objasnio je Cico.

Nikina je karijera u svakom slučaju bila bogata. Nerijetko je bio uspoređivan s najvećim europskim igračima, od Dinamove mlade nade postao je „izdajnikom“ i splitskim miljenikom te je deset godina bio i hrvatski reprezentativac. Za Hrvatsku je odigrao 81 utakmicu i zabio 16 golova, a u klupskoj karijeri promijenio čak osam klubova.

Budući da je kraj igračke karijere sve bliže, postavlja se pitanje što će dalje biti s Nikom, povlači li se potpuno iz nogometa?

„Hoće li biti trener? Ha, upisao je trenersku akademiju, ali sumnjam da će se baviti tim poslom. Nije on taj tip. Prije bih rekao da će otići u nekakav menadžment… Iako, tko zna što će on odlučiti za koju godinu, sve je moguće.“ izjavio je Cico.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.