Ove nedjelje svi putevi vode u Zadar jer kreće:

Cijeli svijet za jedan cilj – sutra izravno iz Zadra Wings for life

Cijeli svijet za jedan cilj – sutra izravno iz Zadra Wings for life

Spektakularni start utrke uveličat će hrvatske i svjetske zvijezde 2CELLOS, koji će svojom izvedbom dati veličanstvenu uvertiru u ovaj jedinstveni globalni sportski događaj.

Izdanje najveće utrke u Hrvatskoj, koja je još prije dva tjedna rasprodana sa čak 7.000 trkača kreće. Emocije i nezaboravni trenuci prošlogodišnjih izdanja jedva čekaju biti upotpunjeni jednim novim, još većim iskustvom.

Utrka počinje u 13:00 sati po našem vremenu, a prenosit će je uživo nekoliko desetaka televizija diljem svijeta. Od 12:30 prijenos iz Zadra možete pratiti na Novoj TV te cijelu utrku na portalu dnevnik.hr.

Pobjednik i pobjednica sutrašnjeg izdanja  imat će mogućnost otputovati na neku od lokacija četvrte po redu svjetske inačice ove utrke.

Kao što je svaka Wings for Life World Run utrka jedinstvena i neponovljiva, nenadmašiv je  zajednički uspjeh svih divnih ljudi bez kojih ovaj globalni fenomen ne bi pronašao svoje mjesto pod suncem. To isto sunce nekako se najljepše vidi iz grada domaćina, stoga ni ne čudi činjenica da se baš ovdje nalazi mjesto koje ga svim srcem pozdravlja. Pozdrav Suncu jedinstvena je urbana instalacija koja danju upija sunčevu svjetlost, a noću ga ispraća uz dojmljivu svjetlosnu igru od koje zastaje dah.

Osim igre svjetlosti tu su i zvuci morskih orgulja koje su jedno od najzanimljivijih arhitektonskih ostvarenja u svijetu i najupečatljivija  obilježja grada Zadra. Spoj arhitekture i glazbe čine  trofeje za ovogodišnje izdanje utrke.

  I zato dobrodošli na još jedno izdanje utrke Wings for life izravno iz Zadra.

Foto: 2 Cellos/ Wings for Life  World Run Facebook

Foto: 2 Cellos/ Wings for Life World Run Facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.