Čilić nakon Montreala otkazao i Cincinnati

Čilić nakon Montreala otkazao i Cincinnati

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić je otkazao nastup na ATP turniru iz serije Masters 1000 koji će se idućeg tjedna igrati u Cincinnatiju. Razlog je ozljeda noge, zbog koje je odustao od sudjelovanja na ovotjednom turniru u Montrealu, a Čilić je naglasio kako se ne osjeća spremnim i kako u ovom trenutku ne može dati svoj maksimum.

“Nakon što sam morao odustati od nastupa na turniru iz serije ATP Masters 1000 u Montrealu, preda mnom je još jedna neugodna zadaća, jer trebam objaviti da se moram povući i s turnira u Cincinnatiju. Jako sam želio igrati u Cincinnatiju, gdje sam prošle godine osvojio svoj prvi pojedinačni naslov u karijeri na turnirima Masters 1000 i prikazao neke od najboljih igara tijekom karijere, no još se uvijek ne osjećam potpuno spremnim za nastup na najvišoj razini i obranu naslova. Počeo sam s pripremama i napredak je vidljiv, no nemam dovoljno vremena da se pripremim za Cincinnati i budem sasvim spreman da ondje igram”, rekao je Čilić i naglasio kako se naporno sprema za US Open.

“Međutim, uvjeren sam da ću se vrlo brzo vratiti u akciju i jedva čekam nadolazeći US Open. Još jednom, hvala vam svima na podršci koju sam primio otkako imam problema s ozljedom. Vidimo se uskoro!”, zaključio je Čilić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.