ACAPULCO ZA ZABORAV

Čilić poražen na startu Acapulca, predaja Karlovića

Čilić poražen na startu Acapulca, predaja Karlovića

Za razliku od Mirjane Lučić-Baroni, hrvatski tenisači na ATP turniru u Acapulcu nisu bili uspješni. Marin Čilić razočarao je protiv Amerikanca Ryana Harrisona, a Ivo Karlović predao je meč Aljažu Bedeneu.

Marin je u prvom setu servis gubio dva puta dok je napravio tek jedan break, a u drugom setu rano je uzeo servis protivniku i poravnao na 1-1 u setovima.
Ulazak u treći set bio je loš, Harrison je odmah poveo s 3:0 poslije čega Marin nije imao pravu šansu za povratak u meč, na kraju je Amerikanac stigao do još jednog breaka i završio posao.

Očito je promjena vremenske zone ali i naporni ritam mečeva ostavio traga na Marinu iako ne treba podcjenjivati uspjeh Ryana Harrisona koji je prošle godine na ovome turniru dogurao do polufinala.

U drugo kolo nije prošao niti Ivo Karlović koji je ponovno imao problema s koljenom i morao je predati meč Bedeneu. Slovenac je osvojio prvi set sa 6:4, u drugom je Karlović poveo s 2:1 prije nego je predao dvoboj.
Vidljivo je da Ivo ima puno problema sa svojim tijelom i da je forma u padu jer još uvijek čekamo prvu Karlovićevu pobjedu ove sezone.

ATP Acapulco – 1.kolo:
Ryan Harrison (SAD) – Marin Čilić (Hrv,3) 6-3 3-6 6-2
Aljaž Bedene (VB) – Ivo Karlović (Hrv,6) 6-4 1-2 predaja Karlovića

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.