Čilić slavio u drugom meču i ostao u igri za polufinale

Čilić slavio u drugom meču i ostao u igri za polufinale

Mnogo je opcija još u igri, a najsigurnija je pobjeda Marina i Isnera.

Marin Čilić slavio je protiv Amerikanca Johna Isnera u meču drugog kola ATP Mastersa u Londonu. Čilić se uspio vratiti nakon gubitka prvog seta i pobijediti 6:7 6:3 6:4.

Na početku meča imao je Marin jednu break priliku koju nije uspio iskoristiti, da bi pri kraju prvog seta kod rezultata 5:5 spasio tri break lopte. Set je otišao u tie break koji je opet otišao na stranu Marinovog protivnika. Isner je bio siguran na servisu i sa dva mini breaka dobio 7:2.

U drugom setu, čilić je kod 3:3 propustio dvije vezane break prilike, ali je zato iskoristio šansu već na idućem Isnerovom servisu i izjednačio rezultat.

Marin je odlično otvorio i treći set novim oduzetim servisom, ali već u idućem servis gemu Isner se vraća. Nakon toga Isner je još jednom dao priliku Čiliću za riješiti meč, naš najbolji tenisač ju je objeručke prihvatio i suvereno odservirao do pobjede. Bila je to druga pobjeda Čilića na završnom Mastersu u 11 mečeva

U drugom meču ove skupine Novak Đoković je sa 6:4 6:1 slavio protiv Alexandera Zvereva.

Za siguran prolaz dalje Marinu je potrebna pobjeda protiv Đokovića i pobjeda Isnera protiv Zvereva. Ukoliko Zverev pobjedi sa 2:1 Marinu treba pobjeda 2:0 u setovima i onda će se gledati zbroj gemova između njih dvojice.

Čilić može proći i ako izgubi od Đokovića, ali samo u slučaju da osvoji set, onda i Isner mora pobijediti sa 2:1 pa će se gledati zbroj gemova između njih dvojice.

Pobjedom Zvereva 2:0 Čilić je definitivno ispao, kao i svojim porazom 2:0.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.