Čitatelji Marce izabrali Luku Modrića za najboljeg veznjaka Primere u prošloj sezoni!

Čitatelji Marce izabrali Luku Modrića za najboljeg veznjaka Primere u prošloj sezoni!

Ivan Rakitić ostao je na drugom mjestu u izboru za najboljeg ofenzivnog veznjaka

Čitatelji Marce odlučili su da je Luka Modrić najbolji igrač Primere u prošloj sezoni! Hrvatski reperezentativac dobio je ukupno 60.2 posto glasova, Gabi iz Atletico Madrida skupio je 30.7 posto čitatelja. Za Sergija Busquetsa glasalo je 9.1 posto čitatelja.

Ivan Rakitić je u izboru za ofenzinvog veznjaka dobrio 33.3 posto i ostao iza Kokea (47,4 posto) iz Atletico Madrida, ali i ispred suigrača iz Barcelone Andresa Inieste (19,3 posto).

Thibaut Courtois, član Chelseaja koji je lani branio na posubi u Atleticu, izabran je za najboljeg vratara lige s 65.7 posto glasova. Drugo mjesto pripalo je Keyloru Navasu (31 posto), treći je bio  Wilfredo Daniel Caballero s 3.4 posto koji je lani branio u Malagi.

Sergio Ramos (Real Madrid 54,1 posto) najbolji je branič ispred Mirande (Atletico Madrid, 36,7 posto) i Filipe Luisa (Atletico Madrid, 9,2 posto).

Cristiano Ronaldo, napadač Real Madrida,  uvjerljivo je izabran za najboljeg napadača s 63,5 posto glasova ispred Diega Coste (Atletico Madrid, 30,6 posto) i Carlosa Vele (Real Sociedad, 5,9 posto).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.