Conte: “Opraštamo se od naslova, City je novi prvak, a sve ostalo je obično sra**“!

Conte: “Opraštamo se od naslova, City je novi prvak, a sve ostalo je obično sra**“!

Iskreni Talijan dao je zanimljiv intervju.

Između Manchester Cityja i Chelseaja ogromnih je 14 bodova razlike i branitelj naslova engleskog Premiershipa sve je dalje od obrane naslova. Antonio Conte stoga je priznao kako Plavci više nemaju šanse za osvajanjem naslova te da se nema namjeru nikome ispričavati zbog toga.

“Smatram da govorim istinu. Pa pogledajte, 14 bodova smo iza Cityja, oni imaju 16 pobjeda i jedan remi, a mi četiri poraza. Mislim da je sve jasno. Nema smisla govoriti da sam pesimističan, ja sam samo objektivan, a kada mi novinari kažu da sam pesimističan to je obično sra**. Pa svi vide kakva je situacija, oni igraju svaku utakmicu kao da im je posljednja, odlučujuća za naslov“, izjavio je Talijan na klupi Chelseaja.

Ipak, trener je priznao i da neće odustati od pokušaja obrane naslova, dokle god postoji i najmanja teoretska mogućnost za to.

“Ja sam takav da kažem istinu i radije ću ju reći, nego pokušati slagati. No, to ne znači da nećemo pokušati uhvatiti Građane. Ne preostaje nam ništa drugo nego da se nadamo da će pasti u krizu i izgubiti puno bodova. Mi s druge strane moramo pobijediti sve preostale utakmice, što je jako teško, jer u Premiershipu i najmanje opuštanje znači gubitak bodova“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.