Čop: Šteta da nismo zabili još koji za bolji dojam

Čop: Šteta da nismo zabili još koji za bolji dojam

"Ova je prva prijateljska utakmica bila točno onakva kako su je naši treneri i planirali. Bila je to trening-utakmica, da napunimo baterije prije završnice Europskog prvenstva", rekao je mladi reprezentativac.

Foto: Duje Čop/HNS

Foto: Duje Čop/HNS

Duje Čop  je u igru ušao na poluvremenu, a ovako je prokomentirao jučerašnji susret Hrvatske i Moldove:

“Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio, a šteta je samo što zbog boljeg dojma nismo zabili još koji pogodak, za ove ljude koji su došli na stadion, da ih još malo obradujemo”, dodao je napadač španjolske Malage te zaključio rekavši:

“Sve u svemu, bitno je kako će Hrvatska izgledati za dva tjedna u Francuskoj, a ne kako je izgledala jučer. Imamo još dovoljno vremena za uigravanje i sigurno ćemo biti spremni”, optimistično ističe Čop, a mi dijelimo njegov optimizam i ne sumnjamo u uspjeh Vatrenih.

Podsjetimo, Vatreni su  u jučerašnjoj utakmici od većeg broja šansi realizirali samo jednu, u devetoj minuti utakmice Kramarić je pogodio za konačnih 1:0, ali kako je rekao Čop pa ponovimo: “Bitno je kako će Hrvatska izgledati za dva tjedna u Francuskoj.”

Hrvatska reprezenatacija sada nastavlja s pripremama da uspješno odradi i prijateljsku koja slijedi, utakmica sa San Marinom, 4. lipnja  u Rijeci.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.