Ćorić zaustavljen u Marseilleu

Ćorić zaustavljen u Marseilleu

Domaći predstavnik uvjerljivo je slavio protiv našeg Borne Ćorića

Borna Ćorić je zaustavljen u osmini finala ATP turnira u Marseilleu od domaćeg predstavnika Uga Humberta. Meč je trajao sat i 20 minuta, a krajnji rezultat je iznosio 2:0 (6:3, 6:3) i tako se plasirao u četvrtfinale ATP 250 turnira.

Prvi set je krenuo izjednačeno, ali kod rezultata 2:1 za Humberta, isti koristi prvu break loptu kod 30:40. Ćorić je u sljedećoj servis igri krenuo jako po break, međutim Humbert uspijeva obraniti jednu break loptu Borne i uspijeva zadržati prednost. Borna je i u posljednjoj servis igri izvršio veliki pritisak na servis Humberta, no Francuz uspijeva uspješno obraniti servis gem i odnijeti prvi set.

Uvodne dvije igre drugog seta, oba tenisača su uspješno obranili svoje servise. Francuz je pokazao dosljednost i kod vodstva 2:1 ponovno je iskoristio prvu pruženu priliku Ćorića, te bježi na 3:1. Slavlje Humberta nije dugo trajalo. Ćorić je ponovno jako odreagirao nakon izgubljenog servisa, ali ovaj puta je bio uspješniji. Set je došao do devete igre, a Francuz je imao prednost od 5:3. U tvrdom servis gemu Ćorića, Humbert se ipak pobrinuo da ne gledamo 13. igru i novim breakom osigurava gem, set i meč.

Ovo je bio prvi međusobni susret našeg tenisača i Humberta, a Francuz je od danas u prednosti nad našim tenisačem.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.