Courtois: “Želim se vratiti u Španjolsku, iako mi je lijepo u Londonu“

Courtois: “Želim se vratiti u Španjolsku, iako mi je lijepo u Londonu“

Nagovještava li Belgijac promjenu kluba?

Reprezentativni golman Belgije Thibaut Courtois brani za Chelsea, za kojeg ima ugovor do 2019. godine. Međutim, još uvijek produljenje ugovora nije dogovoreno, a izjavio je i da bi se želio vratiti u španjolsku Primeru.

“Nekada nije lagan zadatak uskladiti posao i privatni život, no predvidio sam ovu situaciju. Jednostavno sam znao da će se moja djevojka jednog dana htjeti vratiti u Španjolsku i to definitivno utječe i na moju odluku. Obožavam svoju djecu i kada mi nedostaju zapitam se trebam li se vratiti u Španjolsku? Zbog toga ću si uzeti vremena prije nego potpišem bilo kakav ugovor“, izjavio je Thibaut.

Da podsjetimo, Courtois je već tri godine proveo u Atletico Madridu na posudbi baš iz Chelseaja, a Antonio Conte u slučaju njegovog odlaska, u planu ima dovesti Kepu Arrizabalagu, trenutnog vratara Athletic Bilbaa, za kojeg je interes pokazao i madridski Real.

“Mediji stalno pričaju o novcu koji zarađujemo, što mi je pomalo i dosadilo, no on igra važnu ulogu. Kada potpišete ugovor svi aspekti života trebaju vam odgovarati, a jedan od njih definitivno je i novac. U Londonu se zasada osjećam dobro i ako mi uvjeti budu odgovarali, potpisat ću novi ugovor. No, to se neće dogoditi još minimalno nekoliko mjeseci“, zaključio je Belgijac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.