Cro Cop odgovorio Overeemu: “Dopingiran i drogiran pljunuo je na cijeli sport”

Cro Cop odgovorio Overeemu: “Dopingiran i drogiran pljunuo je na cijeli sport”

Mirko Cro Cop Filipović nije imao milosti prema nedavnim medijskim ispadima Alistaira Overeema...

Mirko Filipović oštro je odgovorio na provokacije Alistaira Overeema, Nizozemca protiv kojega je 2008. izgubio na krajnje upitan način. Alistair je, doduše, bio bolji u njihovu međusobnom dvoboju, no meč je okončan nakon što je Cro Cop dobio vrlo nezgodan udarac u međunožje.

Podsjetimo, nizozemski je borac kazao kako je “za Cro Copa velika glavobolja i on to sigurno zna” te dodao kako do njihovog revanša sigurno neće doći s obzirom na to da Filipović ima izuzetno loše sjećanje na njihov prethodni okršaj. “Razbio sam ga u toj borbi, ali isto sam ga tako i psihološki ubio”, rekao je.

Nije trebalo dugo čekati na Mirkov odgovor: “Svima onima koji su željni medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne kroz prozivanje drugih i ničim izazvano plasiranje maloumnih izjava”, napisao je Cro Cop na svom Facebook profilu.

“U pitanju je još i osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana da je pljunula na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom… Da mu je bilo uzeti dva decilitra krvi, uvjeren sam da bi to bilo umirućem slonu dosta pa si produži život za nekoliko godina”, ljutito je odgovorio Filipović.


Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.