Cro Cop prošao doping kontrolu uoči sljedećeg meča

Cro Cop prošao doping kontrolu uoči sljedećeg meča

Filipović i Nelson boriti će se 25. svibnja u Londonu.

Mirko Filipović ovog puta nije imao problema sa doping testom i uspješno ga je prošao uoči nastupa na Bellatoru 200 sljedećeg mjeseca.

Filipović je testiran ovih dana od strane Mikea Mazzullija, glavnog čovjeka Moheganske Komisije koja će nadgledati borbe u Londonu. Mazzulli je izvijestio MMAJunkie kako je Cro Cop testiran putem uzorka urina, a da je njegov uzorak analiziran u Quest Diagnostics laboratoriju u SAD-u. Test je pokazao kako je naš borac i bivši Pride GP prvak čist.

Kada je Bellator objavio da će Filipović nastupiti na njihovoj priredbi protiv Roya Nelsona pojavilo mnogo špekulacija je li sve regularno s obzirom na to da je Mirko suspendiran na dvije godine od strane USADA-e još dok je bio dio UFC-a. No, s obzirom da se Filipović dvije godine nije borio u SAD-u, Scott Coker, čelnik Bellatora, je potvrdio kako njegova promocija smatra da je Filipović odslužio svoju kaznu i da je sve regularno. Također je najavljeno da će hrvatski borac biti testiran, što je i učinjeno prilikom dolaska Bellatora u Budimpeštu. Tada je Mazzulli stigao u Zagreb vlakom kako bi testirao Filipovića.

Meč između Cro Copa i Nelsona će se održati 25. svibnja u Londonu. Glavni meč te večeri biti će između Rafaela Carvalha i Gegarda Mousasija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.