Cvitanović: “Bili smo bolji, ali rezultat piše na semaforu” Kopić: “Ni nakon ove utakmice nismo u euforiji”

Cvitanović: “Bili smo bolji, ali rezultat piše na semaforu” Kopić: “Ni nakon ove utakmice nismo u euforiji”

Dva različita raspoloženja mogli smo vidjeti na novinarskoj konferenciji.

Završen je 82. derbi pobjedom Hajduka, ali nažalost nije moglo proći bez sudačkih kontroverzi. Na novinarskoj konferenciji ni jedan trener nije htio komentirati suđenje. Iako je trener Hajduka Željko Kopić bio isključen, sam Kopić priznao je kako je malo pre burno reagirao.

“Bio sam isključen i protiv Rijeke. Koliko god nastojim ostati miran, emocija imam, kod jedne situacije reagirao sam burno, poslali su me van, znam da to nije baš onako poželjno da reagiram na taj načina. Ali, nakupilo se svega, nije tu bilo ništa zločestog”, objasnio je Kopić.

Dobro je Hajduk držao obranu u prvom poluvremenu, ali u drugom nisu briljirali i Dinamo je imao nekoliko dobrih šansi.

“Prvo poluvrijeme smo ušli jako dobro u utakmicu, onemogućili Dinamo u organiziranju napadačkih akcija. Bio sam zadovoljan s prvim dijelom, imao sam osjećaj da u obrani jako dobro radimo, ali da nam nedostaje energije prema naprijed. U poluvremenu sam rekao da napadnemo jače i eto, zabili smo. Nakon toga smo opasno živjeli, ali zasluženo smo pobijedili”, kazao je Kopić.

Nakon Kopića na red je došao i Mario Cvitanović koji je bio nezadovoljan rezultatom.

“Činjenica je da smo izgubili utakmicu, ali rekao sam igračima nakon susreta da dignu glavu gore. Po mom dojmu, mi susret nismo trebali izgubiti igrom iz drugog poluvremena. Mislim da prvo poluvrijeme nije bilo kvalitetno, bilo je dosta greška, dosta nervozne, i bili smo statični.Nismo se kretali kako smo zamislili i nismo prepoznali i ostvarivali prednosti koje smo trenirali”, započeo je trener te nastavio:

“U drugom dijelu promijenili smo sustav, bili smo dominantni, i stvorili tri-četiri situacije iz kojih nismo uspjeli poentirati. Gol smo primili iz naše nekomunikacije i nesmotrenosti. Čekaju nas novi izazovi, u novim utakmicama idemo opet i stalno na pobjedu. Iskreno mi je jako žao, ne volim gubiti, ali na semaforu piše 0:1”, dodao je trener modrih.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.