Cvitanović poslije Arsenala: “Ovo je put kojim trebamo ići”

Cvitanović poslije Arsenala: “Ovo je put kojim trebamo ići”

Juniori Dinama presretni su pobjedom nad Arsenalom...

Juniorska momčad Dinama pobijedila je u petom kolu Lige prvaka Arsenal na Meadow Parku te kolo prije kraja natjecanja po skupinama osigurala proljeće u Europi, a veliki trijumf samo je nastavak fantastičnog niza malih modrih na međunarodnoj pozornici.

Topnike su u utorak srušili Josip Brekalo i Amer Gojak, a trener Mario Cvitanović ponovno je morao istaknuti neprijeporne zasluge čitavoga kolektiva. “Sada, s odmakom, možemo vidjeti kako smo dobro iščitali i pretpostavili neke stvari koje su se događale tijekom utakmice. Igrači su tomu odgovorili na najbolji mogući način te zaslužili čestitke za sve što su danas napravili. Ne pobjeđuje se Arsenal svaki dan, pogotovo u gostima, i to im služi na čast.”

Apetiti su, ipak, ponešto veći… “Ne možemo se zadovoljiti samo ovime, jer imamo i druge ciljeve. Prvenstvo slijedi već za vikend, igramo protiv ponajbolje ekipe Splita, i treba nastaviti pozitivan niz. Nadam se da ćemo u tome uspjeti”, najavio je Cvitanović. “Ovo je potvrda da se svakim danom sve bolje poznajemo i razumijemo te bolje igramo na terenu. To je put kojim treba ići i dokaz da Dinamo ima kvalitetu i dobre igrače.”

Pohvale su upućene i na adrese onih koji ovoga puta nisu bili u Londonu. “Dečki koji nisu bili s nama također zaslužuju pohvale i čestitke, jer to je i njihova pobjeda. Nije jednostavno istrpjeti činjenicu da svi ne mogu igrati, da na teren istrči 11 igrača i tri zamjene. Aspolutno čestitam momcima na snazi koju crpe kako bi bili uz ekipu i u situacijama u kojima zapravo nisu. Svima zato poručujem kako je svaki dan nova prilika za dokazivanje, i ako danas nisi u prvom planu ne znači kako nećeš biti za druge susrete. U ovom trenutku sreće i ponosa treba se sjetiti kako su i svi koji nisu bili s nama jako zaslužni”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.