Daliću ostala dilema za jednu poziciju nakon otpadanja Pivarića

Daliću ostala dilema za jednu poziciju nakon otpadanja Pivarića

Izbornik je najavio da će Kalinić ostati na vratima.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić najavio je na pres konferenciji dvoboj Lige nacija protiv Španjolske. Nakon zadnjeg treninga otpao je Josip Pivarić koji se nije dovoljno oporavio da bi zaigrao.

“Zahvalio bih navijačima što su kupili sve ulaznice. Da je kapacitet i tri ili četiri puta veći, stadion bi bio pun i to je sjajno. Što se igrača tiče, uglavnom su svi zdravi, ali Pivarić neće biti spreman i nećemo se upuštati u nikakav rizik s obzirom na njegov nedavni oporavak. Lijevu će stranu obrane pokriti Jedvaj ili Milić, a drugih dilema oko sastava nema. Na vratima će biti Kalinić” -rekao je izbornik i dodao:

“Mi smo u Elcheu odigrali naših najboljih 20 minuta, ali nažalost nismo iskoristili šanse i zabili kao što je učinila Engleska te smo doživjeli svoj najteži poraz. Naravno da će biti teško, ali ne težimo osveti, nego osvajanju tri boda koji nam mnogo znače za status nositelja u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a potom nam se otvara i mogućnost za osvajanje skupine u Ligi nacija. Pred nama su dvije opcije, možemo ispasti iz Lige nacija ili biti prvi. Engleska je svoje šanse povećala pobjedom u Španjolskoj i volio bih da se na Wembleyju odlučuje o samom vrhu. Bilo bi sjajno odigrati još jednu veliku utakmicu s Engleskom, poput polufinala Svjetskog prvenstva”- optimističan je Zlatko Dalić.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.