Damir Burić, vaterpolist Primorja EB, vraća se u reprezentaciju Hrvatske

Damir Burić, vaterpolist Primorja EB, vraća se u reprezentaciju Hrvatske

- Evo mogu reći da je 99 posto sigurno da će se Damir Burić vratiti u reprezentaciju. Ostaje razgovor s Mihom Boškovićem, reko je Ivica Tucak, izbornik vaterpolista

Damir Burić, vaterpolist Primorja EB, vratit će se u reprezentaciju Hrvatske, potvrdio je to izbornik Ivica Tucak. Nakon što se nekolicina reprezentativaca oprostila od izabrane vrste poslije Olimpijskih igara u Londonu, Burić je odlučio uzeti pauzu od reprezentativnih obveza.

– Evo mogu reći da je 99 posto sigurno da će se Damir Burić vratiti u reprezentaciju. Ostaje razgovor s Mihom Boškovićem. Imali smo dogovor da će propustiti ovo Europsko prvenstvo, a ako onda iskaže želju može se priključiti reprezentciji. Ali moram naglasiti jednu stvar. Neću nikoga moliti da igra u reprezentaciji. Onaj tko želi igrati i biti dio reprezentacije uvijek je dobrodošao. Želimo imati dobru atmosferu. I bez nekoliko igrača smo u Mađarskoj bili blizu borbe za medalje, rekao je Ivica Tucak, izbornik hrvatskih vaterpolista.

– Postoje šanse i napravit ćemo sve da budemo najbolji. Nije naravno isto ako u ovoj reprezentaciji igraju Bošković i Burić, da smo imali u Mađarskoj ozlijeđenog Obradovića na raspolaganju bila bi već drugačija priča, rekao je Ivica Tucak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.