Danas konačna odluka! Dalić ostaje samo za dodatne kvalifikacije?

Danas konačna odluka! Dalić ostaje samo za dodatne kvalifikacije?

Novi izbornik će prihvatiti ponudu HNS-a za vođenjem reprezentacije u dodatnim kvalifikacijama, ali što slijedi kasnije?

Zlatko Dalić će danas na sjednici Izvršnog odbora HNS-a biti potvrđen kao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije koji će ju povesti u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Njegovo ime je među putnicima hrvatske delegacije koja će Lijepu našu predstavljati na sutrašnjem ždrijebu dodatnih kvalifikacija u Švicarskoj. Ipak, izvori iz Saveza govore kako je Dalić prihvatio ponudu HNS-a o vođenju reprezentacije samo u dodatnim kvalifikacijama.

Naime, Savez je izborniku ponudio i suradnju do 2020. godine, no Dalić je tu opciju navodno odbio i o novom, dugogodišnjem ugovoru želi pričati nakon završetka sudbonosnih utakmica za odlazak na Mundijal čime želi potvrditi vjeru u sebe i igrače.

Osim toga, Izvršni odbor će također odlučiti i domaćina dodatnih kvalifikacija, a kao najizgledniji kandidati spominju se Osijek i Zagreb. Ipak, vjerojatnije je očekivati kako će kandidatura otići u korist maksimirskog stadiona zbog kapaciteta i kvalitete travnjaka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.