Danas kreće ludilo u Münchenu

Danas kreće ludilo u Münchenu

FOTO Došao je i taj dan. Hrvatska rukometna reprezentacija danas protiv Islanda otvara svoj put na svjetskom prvenstvu. Utakmica se igra u Münchenu od 18 sati. Skupini B u 15.30 sati otvaraju Japan i Makedonija, dok od 20.30 sati Španjolska igra protiv Bahrejna.

Olimpijska dvorana u Münchenu otvorena je za Olimpijske Igre 1972. U zadnje vrijeme obnavljana je u više navrata, a ovo SP kapacitet je nešto više od 12.000 mjesta. Karata još ima malo za svaki od pet natjecateljskih dana, no svi oni koji žele gledati ‘Kauboje’u prvoj fazi turnira, što je ujedno i najbliži grad domaćin, moraju još osigurati svoje mjesto.

Svakako je jasno: cijelo jutro u München stižu pretežno automobili sa hrvatskim registarskim oznakama, a organizator je potvrdio kako će dvorana biti polovično (ako ne i više) ispunjena navijačima Hrvatske. Oko 6.000 navijača očekuje se u kockicama, a poznato je koliko Hrvata živi u Münchenu i okolici kao i u samoj Bavarskoj, necemo se čuditi ako bude i puno više vatrenih navijača…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.