Dante Stipica raskinuo s Hajdukom

Dante Stipica raskinuo s Hajdukom

Tko će braniti?! Dante Stipica nije jedini vratar koji napušta Hajduk...

Vratar Dante Stipica više neće braniti na golu Hajduka. Iako je ugovorom bio vezan do 30. lipnja, prije vremena je sporazumno raskinuo sa splitskim klubom – i to danas 30. svibnja, baš na svoj 27. rođendan.

Stipica odlazi u inozemstvo, ali još nije odlučio u koji od tri zainteresirana kluba. Uskoro će razmotriti ponude i u krugu obitelji odlučiti gdje će nastaviti svoju karijeru. Kaže kako mu je primarni cilj igrati u klubu koji ima velike ciljeve i gdje će sigurno braniti. Za Hajduk je odigrao ukupno 71 utakmicu, a u prošloj sezoni, nedavno završenoj, gledali smo ga u 25 susreta.

Međutim, Hajdukov bi gol mogao ostati i bez Ive Grbića. Ugovor mu istječe za mjesec dana, a promišlja o ponudama iz inozemstva i Lokomotive koja mu nudi mjesto prvog golmana.

Tu je i Karlo Letica kojemu istječe stipendijski ugovor, no, ne znamo hoće li i on otići u inozemstvo ili će ipak potpisati profesionalni ugovor s Hajdukom.

Napuste li klub i Grbić i Letica, Hajduk će se naći pred velikim problemom, koji će biti potrebno riješiti što prije kako bi se spremno i sigurno dočekala iduća sezona.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.