Dario Bašić objavio popis

Dario Bašić objavio popis

Objavljen je popis igrača za Svjetsko prvenstvo U-17...

Izbornik hrvatske reprezentacije U-17 Dario Bašić objavio je konačan popis igrača za nastup na Svjetskom prvenstvu u Čileu, koje je na rasporedu od 17. listopada do 8. studenog. Naša reprezentacija danas odlazi na put, a prije početka natjecanja će 12. listopada u Čileu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Meksika.

Bašić je naglasio: “Spremni smo za izazov. Tijekom priprema smo odradili sve zacrtano. Puno smo radili na obrani i na organizaciji napada. Raduje me što su napadači u dobroj formi.”

“Atmosfera u ekipi je sjajna. Dugo igramo zajedno jer je većina igrača iz Dinama. Nigerija je fizički sjajna momčad, ali mi smo pametniji. Vjerujem kako možemo pobijediti i SAD i Čile”, izjavio je Brekalo, koji je na turniru u Koreji postigao dva gola Nigerijcima.

Na popisu su: Adrian Šemper (Dinamo), Ivan Nevistić (Rijeka), Matej Hudećek (Dinamo), Branimir Kalaica (Dinamo), Vinko Soldo (Dinamo), Martin Erlić (Sassuolo), Marko Đira (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo), Luka Pasariček (Dinamo), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Neven Đurasek (Dinamo), Marin Šverko (Karlsruhe), Borna Sosa (Dinamo), Davor Lovren (Dinamo), Matko Babić (Lokomotiva), Josip Brekalo (Dinamo), Dino Halilović (Udinese), Marin Karamarko (Hajduk, posudba OSK Otok), Karlo Igor Majić (Dinamo), Bruno Šutalo (Hajduk) i Ivan Delić (Hajduk).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.