Dario Knežević i HNK Rijeka raskinuli suradnju

Dario Knežević i HNK Rijeka raskinuli suradnju

Klub će igraču prirediti svečani oproštaj na jednoj od sljedećih utakmica...

Kapetan HNK Rijeka i vođa momčadi u prijateljskom tonu rastao se s klubom u kojem je ostvario svoje najveće uspjehe.

S ovim završava jedna nevjerojatna epizoda u mom životu u klubu koji me afirmirao i pomogao mi da postanem reprezentativac, te da da ostvarim svoje dječačke snove. Zahvalio bih se svima s kojima sam djelio i dobro i zlo svih ovih godina i trenerima, suigračima, zaposlenicima kluba i naravno našim navijačima predvođenih Armadom. Prvo ću se odmoriti do zime i vidjeti da li ću nastaviti igrati ako se nađem u nekom zanimljivom projektu. Nakon toliko godina profesionalnog nogometa veselim se i jednom periodu bez obaveza. Za mene će Rijeka uvijek biti više od kluba i ako budem potreban u budućnosti u nekoj drugoj ulozi, tu sam” – rekao je Dario Knežević.

Sportski direktor Rijeke Srećko Juričić, izjavio je:  “Dario  i Rijeka sporazumno su raskinuli ugovor nakon zajedničkog razgovora i dogovora s gledištem da je tako najbolje za svih. S jedne strane nam je žao, ali s druge veselimo se da će nam se Dario u bliskoj budućnosti vratiti u nekoj novoj ulozi, naravno ako ipak ne odluči još igrati. Dario sigurno spada u krug naših najvećih igrača te će mu Rijeka na tome uvijek biti zahvalna”.

Knežević je osim Rijeke imao prilike zaigrati i za Orijent, Livorno, Juventus i Hrvatsku reprezentaciju za koju je nastupio 13 puta.

Na jednoj od sljedećih utakmica HNK Rijeka priredit će mu dostojan oproštaj, ali on i dalje nije siguran hoće li nastaviti igračku karijeru.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.