Dario Šarić uoči Portorika (18): Valjda će nam više ući u glavu da moramo igrati od prve minute

Dario Šarić uoči Portorika (18): Valjda će nam više ući u glavu da moramo igrati od prve minute

- Na kraju smo tek nešto odigrali. Nemam stvarno riječi kako smo ovo odigrali. Zašto smo ovo odigrali... Moramo puno bolje izaći protiv Portorika, objašnjava Šarić

Dario Šarić se uklopio u hrvatsko sivilo protiv Grčke. Reprezentacija koju smo na prošlogodišnjem Eurobasketu pobijedili u Sevilli je Hrvatskoj prezentirala “sat košarke.

Rijetko viđena nemoć “upalila je alarm” uoči odlučujuće utakmice sa Portorikom (18). Hrvatska više nema popravnog za ulazak u osminu finala.

– Na kraju smo tek nešto odigrali. Nemam stvarno riječi kako smo ovo odigrali. Zašto smo ovo odigrali… Moramo puno bolje izaći protiv Portorika, objašnjava Šarić, koji se trudio, ali jednostavno niti u jednom trenutku nije ušao u ritam.

Tri loše odigrane utakmice (Filipini, Senegal, Grčka) već čine uzorak. Hrvatski košarkaši u dvoboju s Portorikom moraju osjetno podignuti intenzitet na oba kraja parketa.

– Imali smo tri upozorenja dosad. Valjda će nam više to ući u glavu. Valjda smo pametni, odrasli ljudi da shvatimo više da moramo igrati od prve minute, a ne da počnemo od 20., 25. minute, zaključuje Šarić

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.