Davis Cup: Očekuje se maksimalna podrška s tribina!

Davis Cup: Očekuje se maksimalna podrška s tribina!

Samo je još nekoliko dana ostalo do početka polufinalnog susreta Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a (Zadar, od 14. do 16. rujna), a novoizgrađeni stadion u Višnjiku je spreman za dolazak igrača iz samog svjetskog teniskog vrha. Ulaznice se u kompletu i pojedinačno za svaki od tri dana mogu kupiti u sustavu ulaznice.hr, bilo u internetskoj prodaji, bilo na nekom od prodajnih mjesta.

„Polažemo velike nade u našu reprezentaciju, a neovisno o tome radi se o događaju koji će Zadar, Zadarsku županiju, Dalmaciju i cijelu Hrvatsku promovirati kao sportsku i turističku zemlju. Očekujemo maksimalnu podršku s tribina. Prema sadašnjoj situaciji popunjenost je između 60 i 70%, no ne sumnjamo da će se to još popraviti” rekla je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza, Nikolina Babić.

Bit će ovo treći put da je Zadar domaćin susretu Davis Cupa, nakon što je u prethodna dva navrata Hrvatska svladala Brazil, odnosno Francusku. Prvi trening tenisača bit će u ponedjeljak.

„Grad Zadar je izuzetno sretan što ugošćuje dvije tako velike teniske reprezentacije, a to samo govori kako svi mi koji živimo ovdje dišemo sportski“, rekao je Branko Dukić, zadarski gradonačelnik.

„Sretan sam što se ovo događa u našem gradu i županiji. Zahvalio bih se i Vladi RH što je prepoznala da grad Zadar zaista može biti domaćin ovako velikog svjetskog događaja“, rekao je župan Zadarske županije Božidar Longin.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.