Priopćenje za medije HNS-a

Davor Šuker demantira pregovore s Ancelottijem!

Davor Šuker demantira pregovore s Ancelottijem!

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, priopćio je javnosti da nema govora o pregovorima oko angažmana Carla Ancelottija.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker reagirao je na napise La Gazzette dello Sport o pregovorima s Carlom Ancelottijem u vezi preuzimanja hrvatske nogometne reprezentacije.

“Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične “false notizie”, kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.”

“Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu – kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu”, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.