Davorin Bogović uključio se u program I Ti to možeš

Davorin Bogović uključio se u program I Ti to možeš

I Ti to možeš, poručuje pjevač popularnih Prljavaca...

Davorin Bogović podržao je program Udruge Hrvatska reprezentacija ‘I Ti to možeš’ poručivši kako je sport važan i za djecu s invaliditetom, kao i za svu ostalu djecu. Bavite se sportom i krećite se, jer – I Ti to možeš!

Pjevač  Davorin Bogović jedan je od osnivača sastava Prljavo Kazalište. Zajedno sa Zoranom Cvetkovićem 1985. godine, nakon odlaska iz Prljavaca, osniva sastav pod imenom ‘Davorin i Bogovići’ s kojim je 1998. godine objavio jedan studijski album ‘Sretno dijete’. Godine 2008. bio je sudionik reality showa Farma, koji je prikazivan na Novoj TV. U petom tjednu sudjelovanja izgubio je dvoboj od Alena Macinića te napustio natjecanje.

Sretni smo i ponosni što smo upravo od Davorina dobili podršku u projektu, a očekujemo je i od vas!  Svakim vas je danom sve više, no ne želimo na tome stati. Ovoga puta najljepše zahvale svima vama koji ste do sad poslali, ili ćete tek poslati, potporu ovom važnom projektu.

Program je pokrenula Udruga Hrvatska reprezentacija, a u njegovu provođenju pomaže velik broj volontera i zaljubljenika u sport. Brojni poznati sportaši, sportašice i javne osobe već su dale podršku ovoj hvalevrijednoj akciji s namjerom da motiviraju djecu na fizičku aktivnost, pomognu im u snalaženju te potaknu pretilu djecu i onu s kroničnim bolestima da se ravnopravno uključe u sportske aktivnosti.

Podršku programu možete dati i vi! Više informacija potražite na službenim stranicama Hrvatske reprezentacije te Facebook stranici I Ti to možeš.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.