Dejan Lovren – Putovanje do najboljih

Dejan Lovren – Putovanje do najboljih

Da je vrijeme najbolji pokazatelj promjena definitivno je primjer hrvatski reprezentativac s trenutačnom pozicijom obrambenog igrača Liverpoola, Dejan Lovren.

Nakon priključenja Liverpoolu, karijera mu je obilježena uzlaznim i silaznim putanjama. Od posljednjeg “kolapsa“ kada s utakmice izlazi na nosilima prve pomoći do posljednje utakmice kada izlazi kao pobjednik, jasno je vidljiva promjena. Ima li dolazak Jürgena Kloppa veze s Lovrenovom “transformacijom“ teško je reći, ali učinka i vidljivih promjena ima.

Osvojenom pobjedom 1:0, protiv vodeće momčadi Premiershipa, Leicester Cityja, Dejan Lovren je pospremio vodeći napadački dvojac Premiershipa u džepić i dobiva status najboljeg obrambenog igrača Liverpoola. Od  prvotno “omraženog“ igrača Lovren postaje “hrvatsko čudo“, kako ga nazivaju  hrvatski mediji.

“Sjećam ga se iz prve utakmice za Redse, igrao je protiv Borussije koju sam ja vodio i bio fenomenalan. Poslije sam o njemu čuo loše stvari, ali ja to ne vidim! Od preuzimanja kluba radi dobro, izgleda vrlo jako i uvjeren sam da će nam puno pomoći. – izjavio je Jürgen Klopp.
Kako je Dejan Lovren i dokazao,vrijeme nije ono što će ga zabrinjavati jer je defintivno otkrio “recept“ kako do puta najboljih.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.