Deveto regionalno plivačko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom

Ohrabrujući nastup Kristijana Vincetića na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

Ohrabrujući nastup Kristijana Vincetića na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

Kristijan Vincetić ostvario najbolji rezultat natjecanja...

U subotu je na plivačkom bazenu „Utrine“ u Zagrebu održano 9. regionalno plivačko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom koje je okupilo 109 plivačica i plivača iz 13 hrvatskih klubova te dva slovenska i jednog kluba iz Bosne i Hercegovine.

Najbolji rezultat ostvario je hrvatski paraolimpijac i član PK Dubrava iz Zagreba Kristijan Vincetić na 50 m slobodno isplivavši 28.38 sekunda u kategoriji Sl.9. U istoj kategoriji i disciplini drugo vrijeme po vrijednosti u ovoj godini isplivao je Karlo Rajković član PK Barok iz Varaždina s 29.13 sekunda.

Regionalno prvenstvo održalo se također u sklopu priprema naših reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u Meksiku koje će se održati u listopadu ove godine. Na natjecanju nastupile su plivačice koje će nas predstaviti u studenom na Europskom prvenstvu plivača s downovim sindromom Lucija Mijolović iz PK Zadar, Marija Pinjuh i Marija Vičan iz PK Natator.

Organizatori i priređivači natjecanja bili su PK Natator i Zagrebački sportski savez osoba s invaliditetom. Ovim natjecanjem članovi PK Natatora ujedno su obilježili 15 godina uspješnog djelovanja Kluba.

Sutra će se, na bazenu Utrina u Zagrebu, održati 9. otvoreno regionalno prvenstvo u plivanju za osobe s invaliditetom. Ž…

Posted by Plivački klub Natator on 5. svibnja 2017

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.