Dinamična staza, novi izazov i stotinjak vozača u Šijanskoj šumi

Dinamična staza, novi izazov i stotinjak vozača u Šijanskoj šumi

Zeleno srce Pule koje je zadnjih godina domaćin jednih od najzanimljivijih kola zimske lige i ove godine se pokazala u najboljem svjetlu. Dinamična staza sa brzim dijelovima i uzastopnim izmjenama tempa privukla je stotinjak vozača, od kojih su najbrži odvozili sedam krugova za oko sat vremena. Domaćin Robert Hrelja i KBBXS Adrenalina su se pobrinuli za predblagdanski ugođaj uz šalicu toplog čaja, a o stazi ne treba previše reći osim, taman za zimski period i pripremu za božićne praznike.

Na kraju odvoženih sedam krugova u ukupnom poretku su najbolji bili slovenski vozači Sikošek, Vene i Potočar. Najbrži kadet dana bio je mladi Lovro Matek iz BK Rijeke, domaćin Anthony Bilić (KBBXS Adrenalina) najbrži junior dok je Marko Potočar iz JB Teama Novo Mesto bio najbrži senior. Kod Master A je Gregor Sikošek (JB Team Novo Mesto) završio na najvišoj stepenici kao i Jože Vesel (KD PAPEŽ) u Masterima B i Giovanni Marassi (GS Azzida) u Masterima C.

Postolja u veteranima su bila preslika rezultata iz Ronjgija. Donatella Cosliani (ASD Cottur) bila je najbrža seniorka na stazi, a Ania Žufić (KBBXS Adrenalina) najbrža juniorka. Mladi Giani Ivančić (TK Pula) pobjednik je u kategoriji do 13 godina kao i Filip Zupanič (KD Melamin) kod mladića do 15. godine, dok je Alessia Mastrangelo najbrža kod U15 curica.

U prvoj utrci dana na kraćoj stazi gdje su snage odmjerili mlađi bikeri pobjedu je osvojio Jurij Zupanič iz KD Melamina. Rene Curić je najmlađi bio danas na stazi, ali i najbrži kod U7 kategorije. U kategoriji U9 najbolji je bio Luka Privrat iz KBBXS Adrenaline, a Jurij Zupanič iz KD Melamina u kategoriji U11.

Ovo je bilo ujedno i zadnje kolo u 2016. godini.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.