Dinamov kapetan o aferi: “Nisam znao što to znači kada sam pao”

Dinamov kapetan o aferi: “Nisam znao što to znači kada sam pao”

Arijan Ademi vratio se na nogometni teren nakon dvije godine, ali ponovno progovara o vlastitoj doping aferi.

Arijan Ademi pao je na dopinškom testiranju nakon utakmice prvog kola grupne faze Lige prvaka protiv Arsenala. Njegova momčad ostvarila je jednu od najvećih pobjeda u novijoj povijesti kluba, a kapetan doživio najveći šok.

“Sjećam se da sam ležao u sobi s cimerom na pripremama reprezentacije kad su mi rekli da me hitno trebaju predsjednik saveza i trener u predvorju. Nisam ni sanjao da su neke loše vijesti. To je bilo vrijeme kad mi je sve išlo i mislio sam da je možda u pitanju neki veliki transfer ili ponuda. Kad su mi rekli da sam pao na doping kontroli, nisam uopće mogao vjerovati i nisam znao što to znači”, započeo je Ademi koji je nakon otkrivanja afere u javnosti počeo sumnjati u sve.

“Moram priznati da imam traume nakon svega. Sumnjao sam u sve. U obitelj, u prijatelje… Mislio sam da mi je možda netko nešto namjerno podmetnuo. Tako da se i danas bojim svega. Kad naručim colu u kafiću, tražim da mi je donesu i preda mnom otvore. Možda sam malo i previše opterećen time, ali se nadam da će proći s vremenom”, nastavio je veznjak Dinama koji nije često pohodio utakmice Modrih zbog nejasnih pravila, ali se nastavio baviti sportom.

“Stalno sam se bavio sportom. Igrao sam tenis, nekad po šest-sedam sati dnevno. Počeo sam se baviti padelom, a trenirao sam kick-box. Morao sam ostati u formi. Ali, to je sad iza mene i presretan sam da se opet mogu baviti nogometom”, zaključio je makedonski reprezentativac koji se posebno zahvalio medijima koji su ga korektno pratili tijekom afere.

“Mediji su me pratili potpuno pozitivno, kao da su i oni vjerovali da nisam kriv. Ni danas ne znam zašto su mi tako svi vjerovali, ali valjda su prepoznali.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.