Dinamovci: “Ovdje se plaća svaka pogreška”

Dinamovci: “Ovdje se plaća svaka pogreška”

Dinamovi igrači poslije poraza od Arsenala...

Dinamo je okončao svoj ovosezonski europski put. Arsenal je bio daleko jača momčad na Emiratesu, a prije okretanja nastavku prvenstvene karavane modrima ostaje ‘odraditi’ posljednju maksimirsku utakmicu protiv Bayerna.

“Što reći nego čestitati Arsenalu na pobjedi? Odigrali smo dobru utakmicu, u određenim razdobljima bili smo i na visokoj razini, ali ako se pogleda svih 90 minuta, njihova je pobjeda apsolutno zaslužena. Ponovno smo primili jeftine golove, ali to je tako na ovoj razini. Svaka se pogreška kažnjava, a prilike se jednostavno moraju realizirati”, kapetanski je zborio Domagoj Antolić.

Topnicima je na zasluženoj pobjedi čestitao i Portugalac Ivo Pinto. “Rekli smo u najavi utakmice da ćemo dati sve od sebe, i to smo napravili. Naravno, nešto se pita i Arenal, koji je danas zaista bio na visokoj razini. Treba biti realan i kazati kako su zaslužili pobjedu nakon 90 minuta, a na nama je da još više radimo i pokušamo smanjiti pogreške koje su nas i danas skupo stajale.”

Jedan od najboljih, najraspoloženijih na terenu bio je Marko Rog, koji polako postaje prava mala Dinamova lokomotiva. “Dobro smo otvorili utakmicu, pola sata držali razinu, ali onda smo kažnjeni u samo nekoliko minuta. Arsenal je odlična momčadi, a pokazali su to i sada. Kaznili su sve što su mogli, realizirali prve dvije prigode koje su imali i odveli utakmicu u željenom smjeru. Mi moramo nastaviti naporno raditi kako bismo došli na razinu da odigramo cijeli susret onako kako smo izgledali u dijelovima utakmice”, zaključio je mladi ofenzivac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.