Dinamu odobren, Hajduku odbijen zahtjev za odgodom Kupa

Dinamu odobren, Hajduku odbijen zahtjev za odgodom Kupa

NK Zagreb odbio je Hajdukov zahtjev za odgodom utakmice Kupa...

U srijedu će se na hrvatskim nogometnim travnjacima održati tek dvije utakmice Kupa Hrvatske nakon što su svoje oglede uspješno odgodili zagrebački Dinamo i HNK Rijeka.

Riječani su još ranije zakazali ogled s Lokomotivom za 8. prosinca, dok je Dinamu uvažena odgoda utakmice protiv Intera za 10. prosinca. Igrat će se tako tek u Koprivnici i Kranjčevićevoj, odnosno na teren će samo Slaven Belupo i Osijek te Zagreb i Hajduk.

Majstori s mora također su zatražili odgodu svog okršaja, s obzirom na to da je 5. prosinca na rasporedu ‘vječni derbi’ s Dinamom, no pjesnici na to nisu pristali, što je prouzrokovalu veliku buru na Poljudu. Smatraju Splićani kako se ovime ponovno ide na ruku Dinamu, na što im je povjerenik za natjecanje u Prvoj HNL Josip Brezni odgovorio da su si “sami krivi što nisu u dobrim odnosima s ostalim klubovima.”

“Sukladno uobičajenom načinu rada Povjerenstva za natjecanje HNK, od NK Zagreba zatražena je suglasnost i očitovanje po Vašem zahtjevu te je isti obavijestio Povjerenstvo da ne može udovoljiti Vašem zahtjevu. S obzirom na takav stav NK Zagreba, Povjerenstvo nema mogućnost odgoditi zakazanu utakmicu”, napisao je u dopisu bilima predsjednik Povjerenika za Kup Neven Kolić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.