Đokovićevi ciljevi u 2018.: Biti prvi igrač svijeta i osvajati Grand Slamove

Đokovićevi ciljevi u 2018.: Biti prvi igrač svijeta i osvajati Grand Slamove

Đoković planira veliki povratak

Srpski prvi reket Novak Đoković izjavio je kako planira odigrati kompletnu sezonu 2018. budući da se vraća na terene nakon što je zaliječio ozljedu lakta koja ga je udaljila od toura još od Wimbledona. Srbin se cilja vratiti vrhunskim igrama ali je oprezan u početku svoga povratka.

“Ne bih bio iskren kada bih rekao ne vama već sebi, ako bih rekao bilo što od manje nego biti broj jedan i osvajati Grand slamove… S obzirom na okolnosti u kojima se nalazim, pokušavam balansirati te ciljeve, u isto vrijeme biti nešto razumniji što se tiče tekućih događaja i uzeti sebi vremena. Čak i ako se to ne dogodi sljedeće sezone ili kad već, trebam si uzeti vremena.”

Đoković ne planira značajno smanjiti svoj igrački raspored u narednoj godini, ali je kazao da još odlučuje hoće li dodati Abu Dhabi ili Acapulco na svoj raspored turnira. Đoković sada ima 30 godina i vraća se na teren nakon najveće pauze od neke ozljede tijekom karijere. Sada se vraća svjež i motiviran nakon što je neko vrijeme mogao se odmoriti od tenisa sa svojom obitelji. Zbog pauze pao je na 12. mjesto na ATP ljestvici a sad planira veliki povratak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.