Donald Trump: predsjednik koji obožava golf!

Donald Trump: predsjednik koji obožava golf!

Trump strastveno voli igrati golf.

Američki predsjednik Donald Trump mogao bi provesti trostruko više vremena od Baracka Obame na golf terenima u periodu prve godine svog mandata i izgleda da će igrati mnogo više golf mečeva od Georga W. Busha. Trump često provodi slobodno vrijeme na svom Trump International Golf Klubu u Palm Beachu. Tijekom prve godine svog mandata proveo je više od 80 dana posjećujući neki golf teren.

Prema policijskim izvješćima, Trump je igrao golf s legendom tog sporta Jackom Nicklausom. dugogodišnjim podupirateljem predsjednika. Međutim, nejasno je igra li Trump golf svaki puta kad posjeti golf teren i koliko rundi odigra kada igra. Bijela kuća rijetko obavještava javnost da je predsjednik igrao golf, ali nedavno je sam otkrio kako je igrao s Tigerom Woodsom i Dustinom Johnsonom.

U usporedbi Obama je odigrao 333 runde golfa u osam godina mandata i na kraju prve godine odigrao je 26 rundi. Bush je odigrao samo 24 runde golfa tijekom dva mandata i odustao je kad su ga kritizirali 2003. da igra golf dok je nacija u ratu. Mnogo Amerikanaca i još više predsjednika igra golf. Trumpovo igranje golfa je sporno samo zbog toga jer je zadirkivao Obamu zbog toga, ali očito kad je došao na vlast se predomislio.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.