Donosimo pregled prvog kola SEHA Gazprom lige

Donosimo pregled prvog kola SEHA Gazprom lige

Donosimo rezultate ovotjednih ogleda u SEHA Gazprom ligi. Sezona SEHA Gazprom lige 2018./2019. godine započela je u utorak, a u ogledu između rumunjskog Steaua Bucuresti i slovačkog Tatran Prešova, slavio je Steaua
Bucuresti, rezultatom 26:25, dok je u ogledu istog dana Željezničar Niš doživio poraz od Vojvodine, rezultatom 20:27. Meshkov Brest u ogledu protiv Izviđača, održanom u srijedu, zabio je 33 gola, a primio 29.

U srijedu su se susreli i makedonski klubovi, Vardar i Metalurg gdje je Vardar slavio nad Metalurgom s 34:28. Dodajmo još kako je bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Čupić u dresu Vardara postigao četiri gola, dok je Halil
Jaganjac
za Metalurg postigao šest.

Hrvatski klubovi, Nexe Našice i PPD Zagreb susreli su se u četvrtak. Rukometaši RK Nexe Našice odnijeli su pobjedu nad PPD Zagrebom, slavivši rezultatom od 23:22. Ishod ove utakmice ulazi u povijest jer naime, rukometaši RK PPD Zagreb po prvi put su poraženi od RK Nexe Našice u njihovim međusobnim ogledima. Najbolji strijelci u redovima PPD Zagreba bili su kapetan Zlatko Horvat s devet postignutih golova i Damir Bičanić s četiri. Kod Nexe Našice najuspješniji je bio Toni Vozab s upisanih osam golova.

Sljedeći izazov u SEHA Gazprom ligi za hrvatskog prvaka bit će protiv RK Izviđač, 08. rujna. Bit će to ujedno i prva domaća utakmica za PPD Zagreb u ovoj sezoni SEHA Gazprom lige, a susret će se odigrati u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.