Douglas Bradley novi trener Medveščaka

Douglas Bradley novi trener Medveščaka

Bradley će debi na klupi imati 28. prosinca kada u Zagreb dolazi Graz.

Nakon što je klub sporazumno raskinuo ugovor sa glavnim trenerom Connorom Cameronom, jučer je imenovan novi trener, a to je staro lice u medvjeđem brlogu Douglas Bradley.

“Klub i glavni trener Connor Cameron zajednički su dogovorili završetak suradnje prije kraja sezone. Cameron ima određene obiteljske obaveze zbog kojih se mora vratiti prije vremena u Kanadu, a obzirom na lošije rezultate u posljednje vrijeme odlučili smo učiniti ovu promjenu u našoj EBEL momčadi. Cameronu zahvaljujemo na suradnji i želimo uspjeh u daljnjoj karijeri te sve najbolje njegovoj obitelji”, rekao je sportski direktor Aaron Fox.

Bradley je u Medveščaku bio od 2009. do 2011. kada je obavljao nekoliko klupskih funkcija. U sezoni 2009./10. bio je Medveščakov direktor hokejaških operacija i sportski direktor, a sezonu nakon toga radio je kao pomoćnik glavnog trenera Teda Satora, od kojeg je u sredini sezone preuzeo momčad kao glavni trener. Nakon Medveščaka radio je kao pomoćnik u Wheeling Nailersima, a zatim kao glavni trener u mađarskom DVTK Jegesmedvek.

“Postigli smo dogovor o povratku Douglasa Bradleya u Medveščak. Bradley sa sobom donosi bogato iskustvo vođenja momčadi u EBEL-u te ima vrstu energije i karaktera za koji vjerujemo da će potaknuti naše igrače da budu uspješniji, da igraju u skladu sa svojim stvarnim potencijalom. Vjerujemo kako imamo odličnu momčad, momčad koja može i koja želi izboriti doigravanje i dovoljno je vremena da ostvarimo taj plan i da promijenimo poredak na ljestvici u našu korist”, predstavio je Fox novog trenera.

Bradley će se momčadi priključiti 26. prosinca, a prvu utakmicu vodit će 28. prosinca protiv Graza u Zagrebu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.