Dr.Časl gostuje u Francuskoj u četvrtfinalu Lige prvaka

Dr.Časl gostuje u Francuskoj u četvrtfinalu Lige prvaka

Stolnotenisačice Dr. Časl brane naslov u Ligi prvaka.

Stolnotenisačice Dr. Časla danas će igrati prvi meč četvrtfinala Lige prvakinja.

Europske prvakinje oba susreta igrat će u gostima kod francuskog Etival Clairefontainea, prvi susret je 25. siječnja u 19.30 sati, a drugi 27. siječnja u 15 sati. Zagrebačka ekipa je favorit, no to će trebati potvrditi i u areni.

“Prije ždrijeba sam htio njih u četvrtfinalu i želja mi se ispunila. No, trebam dodati da je najlakši ždrijeb kad prođeš dalje ha, ha. Jedino što mi nije odgovaralo je udaljenost, odnosno komplicirano putovanje. Brdsko mjestašce u nacionalnom parku u planinama na nekih 1600 metara nadmorske visine” – bile su prve riječi predsjednika kluba Martina Tina Časla, nakon što su stigli u to francusko mjestašce iz Strasbourga.

Putovali su od 4 ujutro, stigli negdje oko 15 sati, a na tom putu su se vozili zrakoplovom, vlakovima, automobilom…

“Ovaj Etival Clairefontainea je valjda najmanje mjestašce gdje sam dosad bio s klubom. Sva sreća pa nije previše padao snijeg pa ga trenutno ima samo nekih 60 centimetara. Iako su po meni bili najlakši ždrijeb, treba znati da su oni među vodećim ekipama francuskog prvenstva, a ta liga je treća najjača u Europi. Usto, iza sebe imaju jedan od najtežih terena, praktički cijelo mjestašce se skupi i glasno bodri svoju ekipu. No, znamo da smo favoriti i to trebamo i potvrditi” – zaključit će Časl.

Ukoliko braniteljice naslova potvrde nadmoć u polufinalu će igrati protiv boljeg iz susreta češkog Hodinina i njemačkog Berlina.

parovi četvrtfinala:

Etival Clairefontaine – Dr. Časl

Hodonin – Berlin

Metz – Linz Ag

Sporting – Enea Siarka Tarnobrzeg

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.