Drugi naslov zaredom za mladu Hrvaticu

Drugi naslov zaredom za mladu Hrvaticu

Mlada međimurska predstavnica nastavlja s dobrim igrama.

Mlada međimurska tenisačica svojim trofejima uveseljava hrvatsku javnost. Nakon što je prošlog tjedna osvojila turnir u Novom Sadu, Antonia Ružić se okrunila naslovom i u Pančevu. U finalu je bila bolja od bugarske predstavnice, Ralitse Alexandrove rezultatom 6:4, 6:4.

Na ovom turniru u Pančevu na kojem su nastupile 64 igračice Antonia je briljirala osvojivši naslov bez izgubljenog seta. U prvom kolu pobijedila je Anniku Planinšek (SLO) 6:2, 6:0, u drugom kolu Ninu Škorić (FRA) 6:3, 6:3, a u trećem kolu Miju Marjanović (SRB) 6:3, 6:0. U četvrtfinalu je slavila protiv Ance Alexie Todoni (RUM) 6:1, 6:2, u polufinalu protiv Simone Ogescu (RUM) 6:2, 7:6(5), dok je u finalu bila bolja od Ralitise Aleksadrove (BUG) 6:4, 6:4.

Antonia Ružić bila je postavljena za prvu nositeljicu turnira, a na turniru u Pančevu izgubila je samo jedan set u šest mečeva. Mlada tenisačica produžila je svoju dobru seriju u kojoj ima 12 dobivenih mečeva zaredom, a 17 u nizu na Tennis Europe turnirima. Ovom pobjedom odlična Antonia Ružić stigla je na prvo mjesto liste koja se boduje za Race to Masters i 40. mjesto Tennis Europa Junior Toura.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.